fbpx
Subscriu-te per rebre les promocions més exclusives

Corpinnat

Tots els nostres vins escumosos, a més de complir els estrictes requisits que estableix Corpinnat, s’elaboren exclusivament amb raïm procedent de vinyes sostenibles de la nostra finca i compten amb una criança en ampolla a les caves subterrànies que va dels trenta mesos als vint-i-sis anys.

Plot Twist

Plot Twist és un “gir de guió” que la quarta generació del celler, Mireia Nadal, pretén transmetre amb aquests nous corpinnats. Escumosos de tall clàssic amb un toc de modernitat que li aporta la discreta presència de la varietat Malvasia de Sitges.

RNG

Uns corpinnats de molt llarga criança – a vegades “infinita” – elaborats amb una selecció de les millors collites de xarel·lo en homenatge al fundador, Ramon Nadal Giró.

Nadal

L’empremta dels nostres orígens en uns corpinnats frescos i actuals.

Des del mes de febrer de 2019, els nostres escumosos són corpinnat, una marca col·lectiva de la UE que acredita el seu origen i un dels processos d’elaboració, tant a la vinya com al celler, més exigents del món. L’any 2015, el nostre celler, juntament amb cinc marques més de reconegut prestigi (Gramona, Llopart, Recaredo, Sabaté i Coca i Torelló) vam ser els impulsors de l’aliança que tres anys després va donar lloc a la marca Corpinnat, avui camí de consolidar-se com un dels segells de referència de vins escumosos de qualitat d’arreu del món.

Tancar

Iniciar sessió

Tancar

Cistella (0)

No hi ha productes a la cistella. No hi ha productes a la cistella.

Nadal

Des de 1943Idioma