fbpx
Subscriu-te per rebre les promocions més exclusives

Els cupatges multivintage es refermen com a tret identitari del Nadal Brut Reserva Original

Aquest mètode permet unir anyades extraordinàries i posa de relleu la dilatada experiència del celler amb l’elaboració pròpia.

Torrelavit, 22 de febrer de 2021.– Els cupatges multivintage, és a dir de vins de diferents anyades, es referma com el tret identitari del Nadal Brut Reserva Original elaborat al celler des de la seva fundació l’any 1943. Aquest mètode, molt poc habitual en l’elaboració d’escumosos, permet escollir les millors anyades de cada varietat per aconseguir els cupatges que confirmen l’estil propi de la marca Nadal.

L’elaboració d’escumosos a partir de vins de diferents anyades prové de l’expertesa del fundador Ramon Nadal Giró en la conservació de vins al celler.  Ramon Nadal Giró va néixer l’any 1903, tot just quan al Penedès s’iniciava la replantació de les vinyes assolades per la fil·loxera. El seu esperit emprenedor el va empènyer durant la guerra civil a enviar alcohol de la seva fassina a un celler de la Manxa llogat per fer misteles, activitat que li va reportar considerables guanys que va reinvertir al celler. L’any 1941 va recuperar la vinya que l’exèrcit havia convertit en aeròdrom durant la guerra i va construir la cava fundacional que avui vetlla els CORPINNATS més apreciats de Nadal.

Treballant a la fassina va aprendre a seleccionar i conservar vins al celler durant tot l’any per anar convertint-los en esperit de vi. Aquest fet va provocar el que ha esdevingut una característica indestriable de la personalitat de l’escumós Nadal Brut, que ja des de l’inici, l’any 1943, incorporen cupatges de vins de diferents anyades per garantir l’estil propi i original que van marcar les primeres ampolles.

Preu recomanat: 11€

Tancar

Iniciar sessió

Tancar

Cistella (0)

No hi ha productes a la cistella. No hi ha productes a la cistella.

Nadal

Des de 1943Idioma