fbpx
Subscriu-te per rebre les promocions més exclusives

Els vins blancs de xarel·lo NADAL X només s’elaboraran a partir de collites extraordinàries

Després de ser embotellats, romandran un mínim de 6 mesos al celler per aconseguir un afinament òptim

El celler Nadal fa una aposta per vins de “mitja criança” elaborats exclusivament de collites qualificades com a extraordinàries en la gamma NADAL X de vins tranquils de xarel·lo i xarel·lo vermell ecològics. Aquesta nova línia de treball respon a la voluntat del celler de fer un pas endavant per la qualitat en aquesta gamma, tal com ja va fer anys enrere en els seus escumosos.

Amb aquests canvis, el director general i enòleg del celler, Xavier Nadal, creu que Nadal podrà oferir “vins amb més intensitat, persistència aromàtica i volum”. Després de passar tot l’hivern afinant-se en dipòsit pel sistema de bâtonnage —dissolució setmanal de les mares fines en el mateix vi— aquests vins romanen al celler un mínim de sis mesos en ampolla abans de ser comercialitzats.

Des de fa més de 75 anys, la família Nadal elabora vins escumosos a la finca de 100 hectàrees de vinya ecològica que envolta la masia i el celler de Can Nadal de la Boadella. L’any 1998 Nadal va elaborar el primer monovarietal de xarel·lo. I des de 2014, i després d’una llarga feina de recuperació i redescobriment de la varietat xarel·lo vermell, va sortir al mercat el segon vi blanc de la línia NADAL X.

Tancar

Iniciar sessió

Tancar

Cistella (0)

No hi ha productes a la cistella. No hi ha productes a la cistella.

Nadal

Des de 1943Idioma