fbpx
Subscriu-te per rebre les promocions més exclusives

Nadal X Col·lecció, els nostres vins blancs d’edició limitada de les millors collites de xarel·lo i xarel·lo vermell 

Nadal X, la marca de vins blancs de xarel·lo i xarel·lo vermell que el celler produeix des de l’any 1998 i el 2014, respectivament, es complementa amb el naixement dels Nadal X Col·lecció. Encetem doncs la comercialització de tres vins blancs de producció limitada procedents de les millors collites de xarel·lo i xarel·lo vermell de la Finca Nadal de la Boadella: Nadal X Col·lecció 2019, Nadal X Col·lecció 2021 i Nadal X Vermell Col·lecció 2021. 

Els nous Nadal X Col·lecció lluiran una etiqueta blanca amb una “X” daurada. Serà la identificació d’uns vins que compten amb un mínim de 24 mesos d’afinament: 12 en dipòsit i 12 en ampolla. A més, durant la seva etapa en dipòsit, s’hi aplica la tècnica del bâtonnage, que consisteix en posar en suspensió les lies del vi. D’aquesta forma, se n’incrementa la intensitat i persistència aromàtica, assolint vins blancs més plens, amb un cos i volum ben marcats. 

El resultat són uns vins molt gastronòmics. La qualitat de les veremes 2019 i 2021, amb una vinificació acurada, sense presses i afinament d’almenys dos anys, proporcionen uns vins d’una gran riquesa i complexitat que els podem guardar a casa i consumir quan sigui l’ocasió idònia. Uns vins blancs que casen a la perfecció amb plats contundents, d’aquells que habitualment solem acompanyar de vins negres.  

Tancar

Iniciar sessió

Tancar

Cistella (0)

No hi ha productes a la cistella. No hi ha productes a la cistella.

Nadal

Des de 1943Idioma