fbpx
Subscriu-te per rebre les promocions més exclusives

Nadal presenta el nou Corpinnat Salvatge Brut Nature 2013

Elaborat amb les tres varietats tradicionals dels escumosos del Penedès i més de 60 mesos de criança, manté l’equilibri i frescor de la línia Salvatge de Nadal

Torrelavit, 8 d’octubre de 2019.- Nadal presenta aquest any el nou Corpinnat Salvatge Brut Nature 2013, un nou escumós de la línia Salvatge, sense addicció de licor d’expedició, i més de 60 mesos de criança a la cava fundacional. Elaborat amb les tres varietats tradicionals dels escumosos del Penedès, —macabeu, xarel·lo i parellada de collita pròpia—, aquest nou producte ofereix la frescor característica de la línia Salvatge de Nadal, amb tocs de fruits secs i brioxeria propis de la llarga criança en ampolla.

L’origen de la línia Salvatge de Nadal es remunta a la collita de 1984. Aquesta va ser una anyada molt plujosa i fresca que va proporcionar vins base “salvatges” i que va fer pensar a la segona generació de Nadal, amb Enric Nadal Rigol al capdavant, que es podia optar per un vi escumós diferent que transmetés l’estil propi de Nadal. Després de tres anys de criança a la cava, va sortir al mercat el primer Salvatge que, amb el repòs, havia modulat el seu caràcter i que ha tingut una gran acceptació des del primer moment.

Amb una producció que poc més de 5.000 ampolles, el nou Salvatge Brut Nature 2013 és un escumós equilibrat, que respon a l’estil d’un brut nature vintage amb totes les garanties dels productes elaborats sota la marca de la UE Corpinnat.

Tancar

Iniciar sessió

Tancar

Cistella (0)

No hi ha productes a la cistella. No hi ha productes a la cistella.

Nadal

Des de 1943Idioma