fbpx
Subscriu-te per rebre les promocions més exclusives

Primera collita certificada ecològica

Primera collita certificada ecològica

Tres anys després de la sol•licitud, les 100 hectàrees de la Finca Nadal de la Boadella produiran aquest 2018 la primera collita amb la certificació del CCPAE

Tres anys després de la inscripció de les 100 hectàrees de la Finca Nadal de la Boadella al Consell Català de Producció Agrària Ecològia (CCPAE), enguany Nadal farà la primera collita amb la certificació ecològica. Aquest pas és la culminació d’un llarg procés que ha portat Nadal a aplicar sempre tècniques de cultiu que tinguin cura de l’entorn, respecte pel medi ambient i que, alhora, protegeixin la salut del consumidor i del productor.

La sensibilitat i el respecte per la flora i la fauna autòctones i la recerca constant de la qualitat en els seus productes han portat el celler a aplicar acurades tècniques de cultiu en les més de 40 vinyes que envolten la cava i la casa pairal. El detallat coneixement dels ceps, l’aptitud de les terres per produir raïm de primera qualitat i la dilatada experiència en l’elaboració artesanal de vins blancs i caves ha estat el motor que ha impulsat Nadal generació rere generació.

Nadal ha apostat, des dels seus orígens, per donar prioritat a les pràctiques tradicionals per davant de l’ús de productes químics per assegurar la qualitat, sense perjudici de l’entorn i a un preu socialment just. La poda en verd o la regulació del vigor del cep en el moment de la plantació són tècniques que han acompanyat el cultiu de la vinya a Nadal durant generacions.

La confirmació del canvi climàtic, al llarg dels últims vint anys, ha estat clau perquè el celler fes un pas ferm cap a una viticultura lliure de pesticides, herbicides i fertilitzants sintètics, ja que en un nou context climatològic la lluita contra les plagues amb productes ecològics permet garantir els estàndards de qualitat associats històricament a la marca Nadal.

Tancar

Iniciar sessió

Tancar

Cistella (0)

No hi ha productes a la cistella. No hi ha productes a la cistella.

Nadal

Des de 1943Idioma