fbpx
Subscriu-te per rebre les promocions més exclusives

Vins Blancs

Aprofitant les bondats del canvi climàtic, amb primaveres i estius més secs i calorosos, Nadal decideix produir vins blancs. De la collita 1998 s’elabora el primer vi blanc del celler, un monovarietal de xarel·lo. A partir de la collita 2014, i després d’una llarga feina de recuperació i redescobriment del xarel·lo vermell, es treu al mercat el segon vi blanc sec.

NADAL X

Xarel·lo en estat pur per a vins blancs que sedueixen

Per extreure l’essència de la varietat xarel·lo, els Nadal X s’elaboren exclusivament de les millors collites. Abans de sortir al mercat, els afinem fins a final d’hivern per el sistema Bâtonnage i seguidament romanen un mínim de 6 mesos en ampolla.

NADAL 1510

El primer vi dolç de Botrytis natural de l’Estat espanyol

De ceps vells de la varietat macabeu de la vinya l’Anterina, obtenim uns vins de verema tardana extraordinàriament dolços fruit de la sobre maduració del raïm per l’efecte del fong Botrytis. Aquesta concentració natural de sucre ens dóna uns vins amb una personalitat única i capaços de sorprendre el comensal acompanyant aperitius singulars com poden ser les ostres, el foie gras o els formatges blaus.

Tancar

Iniciar sessió

Tancar

Cistella (0)

No hi ha productes a la cistella. No hi ha productes a la cistella.

Nadal

Des de 1943Idioma