fbpx
Subscriu-te per rebre les promocions més exclusives

Vins Blancs

Aprofitant les bondats del canvi climàtic, amb primaveres i estius més secs i calorosos, Nadal decideix produir vins blancs. De la collita 1998 s’elabora el primer vi blanc del celler, un monovarietal de xarel·lo. A partir de la collita 2014, i després d’una llarga feina de recuperació i redescobriment del xarel·lo vermell, es treu al mercat el segon vi blanc sec.

NADAL X

Xarel·lo en estat pur per a vins blancs que sedueixen

Per extreure l’essència de la varietat xarel·lo, els Nadal X s’elaboren exclusivament de les millors collites. Abans de sortir al mercat, els afinem fins a final d’hivern per el sistema Bâtonnage i seguidament romanen un mínim de 6 mesos en ampolla.

NADAL 1510

Un vi dolç de raïm sobremadurat al cep per a aperitius únics

De ceps vells de la varietat macabeu de la vinya l’Anterina, obtenim uns vins de verema tardana extraordinàriament dolços fruit de la sobre maduració del raïm a la pròpia planta. Aquesta concentració natural de sucre ens dóna uns vins amb una personalitat única i capaços de sorprendre el comensal acompanyant aperitius singulars com poden ser les ostres, el foie gras o els formatges blaus.

Tancar

Iniciar sessió

Tancar

Cistella (0)

No hi ha productes a la cistella. No hi ha productes a la cistella.

Nadal

Des de 1943Idioma