fbpx
Subscriu-te per rebre les promocions més exclusives

Neix Plot Twist, un Corpinnat inspirat en la quarta generació de Nadal

El nou escumós incorpora la malvasia de Sitges per ampliar l’estil dels corpinnats del celler i acostar-se al consumidor jove

Nadal aposta per la malvasia de Sitges i l’esperit jove del nou Corpinnat Plot Twist per anunciar la continuïtat a l’empresa de la quarta generació de la família, representada per Mireia Nadal. Plot Twist és un nou escumós multivintage (de les collites 2015, 2016 i 2017) de llarga criança, que s’incorpora per enriquir la gamma de corpinnats del celler i apropar-se al públic jove com un escumós cremós i refrescant.

Elaborat amb un 43% de parellada, un 26% de xarel·lo, 27% de macabeu i un 5% de malvasia de Sitges,  aquest nou Corpinnat de Nadal pretén ser una invitació al consumidor que busca un producte fresc i sense complexes, sense renunciar a les característiques que sempre han fet de Nadal un celler de referència: varietats històriques de producció ecològica i collita pròpia, vinificació a la propietat i llargues criances.

Plot Twist neix com un vi de conversa, per compartir bons moments. Els 48 mesos de criança combinats amb la frescor que li aporta la malvasia de Sitges el converteixen en un escumós, cremós i divertit, ideal per prendre a qualsevol hora.

El procés de creació d’aquest nou Corpinnat va ser fruit de les llargues converses entre l’enòleg i propietari del celler, Xavier Nadal, amb la seva filla Mireia, que va voler incorporar la malvasia de Sitges en un cupatge tradicional per aportar-li una personalitat més juvenil.

El nou Corpinnat de Nadal, que estarà disponible al comerç especialitzat i la restauració a principi d’estiu, es presenta amb un etiquetatge modern i atrevit, com el seu nom, Plot Twist, que vol transmetre una nova mirada i un nou estil de vi pensat per connectar amb la gent més jove. 

Tancar

Iniciar sessió

Tancar

Cistella (0)

No hi ha productes a la cistella. No hi ha productes a la cistella.

Nadal

Des de 1943Idioma