Xifra rècord de visitants a la 13a edició dels Tastos i Maridatges de Nadal

  • Per primer cop la mostra enogastronòmica ha superat de llarg els 700 assistents

Torrelavit, 23 de maig de 2017.- Els Tastos i Maridatges de Nadal han superat enguany la xifra rècord de 700 visitants. L’èxit de públic és fruit de la consolidació d’una de les mostres enogastronòmiques més arrelades al Penedès que aquest any ha assolit la tretzena edició i a la varietat de marques de producte gourmet que hi han participat: des de la gamba del Cap de Creus procedent de la confraria de pescadors del Port de la Selva, ostres i anguiles del Delta de l’Ebre a foi d’ànec criat a l’Empordà o salmó i truita fumats a l’estil finlandès.

La mostra es va obrir dissabte per a tot tipus de públic i va aplegar més de 250 persones; ahir dilluns, la convocatòria dirigida al sector professional (restauració, distribució alimentària i comerç) va reunir prop de 500 convidats. Tant dissabte com dilluns el celler va aprofitar la trobada per presentar en societat l’RNG10, un cava considerat la joia de Nadal amb més de 12 anys de criança que es comercialitza amb un estoig exclusiu. Xavier Nadal, enòleg i propietari del celler, ha destacat la bona acollida de la mostra: “si hem aconseguit consolidar els Tastos i Maridatges és gràcies a la confiança dels nostres clients i amics i a l’esforç de tot l’equip de la nostra empresa”.

En aquesta edició de la mostra els assistents també han pogut tastar una selecció de carns selectes, formatges, torrons d’Agramunt, pa artesà, carquinyolis de Sant Quintí de Mediona, pernil i productes ibèrics, aperitius i patates fregides de bossa artesanes elaborats a Vilanova i la Geltrú, una selecció de pastissos artesans d’Arbeca i oli i cafè ecològics. A part de l’oferta gastronòmica, com a gran novetat d’aquest any s’ha encetat la participació de marques de productes i serveis no gastronòmics de proximitat. Els expositors convidats enguany han estat Calzum mestres sabaters, una marca de calçat artesanal de Vilanova i la Geltrú amb més de 30 anys d’experiència, i Autolica, el concessionari oficial Mercedes-Benz i Smart del Penedès i el Garraf, que dissabte va exposar dos dels darrers models de les dues marques.