Surt al mercat el Nadal Brut Nature Gran Reserva 2012, l’emblema dels clàssics

Se n’han elaborat gairebé 30.000 ampolles a partir del cupatge tradicional de parellada, xarel•lo i macabeu

 

Torrelavit, octubre de 2017.

Nadal treu al mercat la collita 2012 del Nadal Brut Nature Gran Reserva, elaborat a partir d’un cupatge de les tres varietats clàssiques del cava (44% parellada, 31% xarel•lo i 24% macabeu). Fruit d’una verema molt primerenca i d’un any sec amb temperatures més aviat baixes des de la brotada fins el 10 d’agost, aquest és un brut nature molt sec, però alhora suau i saborós.

 

Amb una producció limitada de 29.920 ampolles surt al mercat després que s’ha exhaurit la collita 2009. El Nadal Brut Nature Gran Reserva és un cava apte per a grans amants dels escumosos però també per a bevedors ocasionals i tot sovint ha estat la porta d’entrada d’alguns consumidors a l’univers dels productes Nadal.

Nota de tast

El Nadal Brut Nature Gran Reserva presenta un color verd llimona intens, amb petites i fines bombolles. En nas, desperta aromes d’ametlles torrades, fruit d’una llarga evolució. I, en boca, té una excel•lent estructura i és molt suau al paladar. Es recomana servir-lo a una temperatura d’entre 6 i 9 graus. Podeu consultar més detalls de la nota de tast a Nadal Brut Narure Gran Reserva 2012