Nadal treu al mercat el cava RNG10, un Gran Reserva amb més de deu anys de criança en ampolla

A partir de l’1 de novembre, es comercialitzaran les 5.287 ampolles numerades

Torrelavit, d’octubre de 2016.- Nadal traurà al mercat, a partir de l’1 de novembre, les primeres ampolles del cava Gran Reserva RNG10, elaborat amb les millors collites de xarel·lo de la Finca Nadal. Aquest producte, homenatge al fundador de la marca, Ramon Nadal Giró, és el resultat d’una selecció de les anyades extraordinàries d’RNG, de les quals es reserva una part de les ampolles que es deixen envellir en el silenci de la cava fundacional fins a superar els deu anys. Amb aquesta referència el celler assoleix una de les fites marcades en el procés de redefinició de l’estratègia empresarial iniciada l’any 2010.

El nou RNG10 de Nadal és un brut nature delicat i expressiu que pretén recollir l’essència i el compromís que ha passat de pares a fills des de la primera generació del celler. Es comercialitzarà en un estoig blanc per ressaltar la transparència de l’ampolla i el resplendent color daurat del cava, i sortirà al mercat amb més de deu anys de criança en ampolla. En aquesta primera collita es comercialitzaran un total de 5.287 ampolles numerades.

Per gaudir de la màxima expressió d’aquest cava prèmium es recomana destapar l’ampolla prèviament refredada a la nevera i deixar-la reposar deu minuts a la glaçonera abans de consumir-lo. Per conservar la delicada bombolla en el seu estat òptim és millor servir-lo delicadament amb la copa lleugerament inclinada. I així el consumidor podrà gaudir de totes les sensacions aromàtiques i gustatives d’aquest producte excepcional.

PVP recomanat: 50€