• L’X Nadal Vermell repeteix com el millor xarel•lo vermell de la Guia de Vins de Catalunya 2018
  • Els caves de Nadal obtenen millors puntuacions i confirmen la tendència uniforme del celler en el tram de les altes qualitats

    Torrelavit, 15 de novembre de 2017.-L’X Nadal Vermell 2016, amb 9,76 punts, ha tornat a ser escollit com el millor xarel•lo vermell de la desena edició de la Guia de Vins de Catalunya, que es va presentar dilluns a Barcelona. L’X Nadal Blanc 2016 (amb 9,52 punts), s’ha situat també entre els millors xarel•los d’aquest any, i consolida la línia de Nadal en l’elaboració de vins blancs nobles d’èxit.

    La puntuació mitjana dels vins blancs nobles de Nadal se situa al llarg dels últims cinc anys entre els 9,43 punts de 2015 i els 9,75 punts de l’any passat, i confirma una línia de continuïtat que situa aquests vins sempre dins la gamma dels productes top de la Guia de Vins.

    Quant a la línia de caves, Nadal confirma la seva continuïtat entre els productes més ben valorats. El Nadal Brut Nature Gran Reserva 2012 i l’RNG 10 Brut Nature Gran Reserva 2004, amb 9,60 punts tots dos, són els caves més ben puntuats, però la resta se situen tots per sobre de la línia dels 9 punts: Nadal Salvatge Brut Gran Reserva (9,52), i Nadal Salvatge Brut Rosé (9,29).

    La nota mitjana dels caves de Nadal arriba enguany als 9,50, la línia on els autors de la Guia de Vins distingeixen els productes de més alta qualitat. Amb aquesta nota, la Guia de Vins confirma la tendència dels caves de Nadal, que en els últims cinc anys han anat millorant nota cada any.